About

PËR NE

Park Residence, e vendosur në një nga lokacionet më tërheqëse të qytetit, buzë lumit Vardar, në kuadër të Parkut të Qytetit ndodhet një ndërtesë banimi me apartamente dhe zyra. Objekti është ndërtuar me materialet më të mira të markave të njohura botërore si Cotto D’ieste, M&Z, VIP, BAUDZT, Progetti, Rossini dhe standardet më të larta të sigurisë janë të certifikuara nga institucione të autorizuara në vend.

Park Residence është e njohur për fasadën e saj unike, dizajnin modern, efikasitetin e energjisë dhe teknologjinë më të lartë që është ndërtuar në ndërtesë, gjë që e bën Park Residence një hapësirë ​​unike që u lë pa frymë vizitorëve.

Koncepti i Park Residence është të tërheqë njerëz që dinë se çfarë duan për veten e tyre dhe punojnë shumë për ta arritur atë, por në të njëjtën kohë të shijojnë plotësisht jetën, kjo është përshtypja më e zakonshme e mysafirëve që patën mundësinë të vizitojnë apartamentet dhe të ndjehen. atë për vete.harmoninë e përsosmërisë që ofron ky objekt. Kompleksi perbehet gjithsej nga: 126 apartamente, ambjent zyra, hotel 5 katesh, parking i siguruar, me siperfaqe totale 32264 m2. Të gjithë ata që do të jetojnë në Park Residence ose do të qëndrojnë në hotel, do të kenë: restorant, parking, spa, palestër, kantinë, delikatesë, bar dhe shumë komoditete të tjera, të gjitha në një vend.

Përveç pjesës së hotelit të Park Residence, mund të gjeni edhe 5 yje Park Hotel and Spa , 4 yje Doja Parkun Next Door., Park fitnesi, park spa, Restorant katër, Restorant Kazablanca, TULLA Hani të paktën, parukeri dhe sallone bukurie dhe dyqane të tjera

Park Residence është investimi i parë i pasurive të paluajtshme në Grupi Maliqi, një perlë e vërtetë dhe një shembull i mikpritjes premium që plotëson vazhdimisht standardet e larta të ambientit luksoz të jetesës dhe biznesit që të gjithë dëshirojnë.

"* Apartamente regjistrohen dhe sigurohen me tapi
** Energjia elektrike në apartamentet bazohet në tarifat familjare"

PARK QENDRIMI
About
Works

BANIM

Vendi ku kalojmë pjesën më të madhe të kohës suaj, i mbushur me harmoni, shumë dritë dhe ngrohtësi. Një shtëpi e bërë me shumë dashuri, energji pozitive dhe do ta ndjeni menjëherë kur të hyni në kompleksin Park Residence. Disa gjëra e bëjnë Park Residence një vend prioritar kur zgjedh një shtëpi. Vendndodhja e kompleksit krijon kushte perfekte jetese. Shumë dritë natyrale, ajër i pastër dhe gjelbërim, por pranë gjithçkaje që ju nevojitet për funksionimin e përditshëm. Zonat e banuara kanë ngrohje dhe ftohje me efikasitet energjetik dhe janë në përputhje me të gjitha rregullat më të larta teknike dhe ndërtimore evropiane. Objekti është i pajisur me monitorim 24 orë të objektit, videofon, sistem alarmi, ngrohje dhe ftohje qendrore, duke përfshirë instalimin e plotë me ventilator dhe pompa gjeotermale për matje të saktë të energjisë.

Works
Works

ZYRË

Let your office space be in a quiet and green environment, and yet in the heart of the city that will allow perfect conditions to lead you business. Park Residence has various types of office spaces with an initial area of ​​?? square meters. The business units own energy-efficient heating and cooling and comply all the highest European technical and construction regulations. The building is secured with 24-hour monitoring of the facility, videophony, alarm system, central heating and cooling, including a complete installation with fan coil and geothermal pumps for accurate measurement of energy.

Works
Works

ZYRË

Let your office space be in a quiet and green environment, and yet in the heart of the city that will allow perfect conditions to lead you business. Park Residence has various types of office spaces with an initial area of ​​?? square meters. The business units own energy-efficient heating and cooling and comply all the highest European technical and construction regulations. The building is secured with 24-hour monitoring of the facility, videophony, alarm system, central heating and cooling, including a complete installation with fan coil and geothermal pumps for accurate measurement of energy.

Works
Works

QERA

Park Residence ka apartamente luksoze të pajisura plotësisht, të cilat jepen me qira për një periudhë fleksibël për nevojat tuaja. Apartamentet kanë ngrohje dhe ftohje me efikasitet energjetik dhe plotësojnë të gjitha rregullat më të larta teknike dhe ndërtimore evropiane. Ofrohet monitorim 24 orësh i objektit, videofon, sistem alarmi, ngrohje dhe ftohje qendrore, duke përfshirë instalimin e plotë me ventilator dhe pompa gjeotermale për matje të saktë të energjisë.

Works

MALIQI GROUP

Për më shumë informacion vizitoni Grupi Maliqi

KUSH JEMI NE

Tashmë 30 vjet jemi sinonim për lider të tregut dhe punës me trende të mëdha botërore, inovacione dhe standarde gjerësisht në tregjet në Maqedoni, Shqipëri, Kosovë. Të udhëhequr nga ambiciet për lëvizje të reja biznesi dhe nga dëshira që të pushtohen sa më shumë tregje dhe klientë, e zgjeruam domenin e punës në më shumë segmente, dhe atë në mënyrën kronologjike si vijon:

VLERAT

T’i mbajmë dhe t’i përforcojmë në mënyrë plotësuese të gjitha ato vlera në të cilat kemi punuar me mundim në vitet e kaluara, si shtyllë themelore e suksesit tonë. Vlerat që i çmojmë edhe në mënyrë interne (të brendshme) edhe ndaj palëve tona të interesuara janë pjesë e trashëgimisë familjare dhe janë thellë të inkorporuara në çdo segment të punës sonë.
Frymëzojmë përparim, lidership dhe sipërmarrje nëpërmjet respektimit të traditës, punës transparente dhe dorëzimit të cilësisë së lartë, duke ndërtuar partneritete të bazuara në besim, respekt të ndërsjellë dhe zhvillim të bizneseve.
Qëllimi ynë nuk është vetëm që t’i mbajmë dhe të kujdesemi për këto vlera, por edhe t’i përmirësojmë këto vlera, së bashku.

MISIONI DHE VIZIONI

Misioni
Ta vazhdojmë traditën e investimit në resurse cilësore njerëzore, implementim të standardeve më të larta botërore në punën dhe në zgjerimin e vazhdueshëm të bizneseve duke i zhvendosur kufijtë e së pamundurës nëpërmjet kohezionit dhe ecjes së përbashkët si një familje.

Vizioni
Si kompani e re holding me portofol të larmishëm (shumëllojshëm) të aktiviteteve, vizioni ynë është që ta mbajmë pozicionin e liderit në segmente të ndryshme të biznesit duke mundësuar cilësi dhe shërbim të lartë për klientët tanë, nëpërmjet ndjekjes së trendeve botërore, aplikimit të modeleve të reja të biznesit dhe nëpërmjet inovacioneve, në mënyrë të vazhdueshme duke e zmadhuar vlerën të cilën e dorëzojmë tek palët tona të interesuara.

Maliqi

HARTA

map

NR KONTAKTI

Ne besojmë Puna jonë flet vetë.