За Нас

ЗА НАС

Park Residence, лоциран на една од најатрактивните локации во градот, покрај реката Вардар, во рамките на Градскиот парк се наоѓа станбена зграда со станови и канцеларии. Зградата е изградена со најфините материјали од светски познатите брендови како Cotto D’ ieste, M&Z, VIP, BAUDZT, Progetti, Rossini и се имплементирани највисоки безбедносни стандарди сертифицирани од овластени институции во земјата.

Park Residence е препознатлив по уникатната фасада, модерен дизајн, енергетска ефикасност и највисоката технологија која е вградена во објектот, што сеопфатно го прави Парк Резиденс уникатен простор кој го одзема здивот на посетителите.

Концептот на Park Residence е да привлече луѓе кои знаат што сакаат за себе и работат напорно за да го постигнат тоа, но во исто време целосно уживаат во животот, ова е најчестиот впечаток на гостите кои имаа можност да ги посетат апартманите и самите да ја почувствуваат хармонијата на совршенството што ја нуди овој објект. Комплексот се состои од вкупно: 126 апартмани, деловен простор, хотел на 5 ката, обезбеден паркинг, со вкупна површина од 32.264 м2. Сите оние кои ќе живеат во Парк Резиденс или ќе престојуваат во хотелот, ќе имаат: ресторан, паркинг, спа центар, фитнес центар, винарија, бар и многу други погодности, буквално се на едно место.

Покрај хотелскиот дел од Park Residence, можете да најдете и хотел со 5 ѕвезди Парк Хотел и Спа , 4 ѕвезди Хотел „Некст Дор Парк“., Фитнес парк, Спа парк, Ресторан четири, Ресторан Казабланка, БРИК - бар за храна, фризерски, козметички салони и други продавници

Park Residence е првата инвестиција во недвижен имот на Maliqi Group, вистински скапоцен камен и пример за премиум гостопримство кое континуирано ги исполнува високите стандарди на луксузно живеење и деловно опкружување кое секој го посакува.

"* Апартманите се евидентирани и обезбедени со имотни листови
** Електричната енергија во апартманите е со стандардна тарифа"

PARK RESIDENCE
За Нас
Works

СТАНБЕН

Местото каде што го поминуваме најголемиот дел од вашето време, исполнето со хармонија, многу светлина и топлина. Дом направен со многу љубов, позитивна енергија, а тоа веднаш ќе го почувствувате кога ќе влезете во комплексот Park Residence. Неколку работи го прават Park Residence место со приоритет при изборот на дом. Со локацијата на комплексот се создадени совршени услови за живот. Изобилство на природна светлина, свеж воздух и зеленило, а сепак блиску до се што ви треба за секојдневно функционирање. Станбените простори поседуваат енергетски ефикасно греење и ладење и се во согласност со сите највисоки европски технички и градежни прописи. Објектот е обезбеден со 24-часовен мониторинг на објектот, видеофонија, алармен систем, централно греење и ладење, вклучително и комплетна инсталација со вентилатор и геотермални пумпи за точно мерење на енергијата.

Works
Works

КАНЦЕЛАРИСКИ

Вашиот канцелариски простор нека биде во мирна и зелена средина, а сепак во срцето на градот што ќе овозможи совршени услови да ве водат во бизнисот. Park Residence располага со различни видови канцелариски простори со почетна површина од различни квадратни метри. Деловните единици поседуваат енергетски ефикасно греење и ладење и ги почитуваат сите највисоки европски технички и градежни прописи. Објектот е обезбеден со 24-часовен мониторинг на објектот, видеофонија, алармен систем, централно греење и ладење, вклучително и комплетна инсталација со вентилатор и геотермални пумпи за точно мерење на енергијата.

Works
Works

КАНЦЕЛАРИСКИ

Вашиот канцелариски простор нека биде во мирна и зелена средина, а сепак во срцето на градот што ќе овозможи совршени услови да ве водат во бизнисот. Park Residence располага со различни видови канцелариски простори со почетна површина од различни квадратни метри. Деловните единици поседуваат енергетски ефикасно греење и ладење и ги почитуваат сите највисоки европски технички и градежни прописи. Објектот е обезбеден со 24-часовен мониторинг на објектот, видеофонија, алармен систем, централно греење и ладење, вклучително и комплетна инсталација со вентилатор и геотермални пумпи за точно мерење на енергијата.

Works
Works

РЕНТАЛ

Park Residence располага со комплетно опремени луксузни апартмани, кои се издаваат за период флексибилен на вашите потреби. Становите поседуваат енергетски ефикасно греење и ладење и ги исполнуваат сите највисоки европски технички и градежни прописи. Обезбеден е 24-часовен мониторинг на објектот, видеофонија, алармен систем, централно греење и ладење, вклучително и комплетна инсталација со вентилатор и геотермални пумпи за точно мерење на енергијата.

Works

MALIQI GROUP

За повеќе информации посетете ја Maliqi Group

КОИ СМЕ

Веќе 30 години сме синоним за лидерство на пазарот и работење по врвни светски трендови, иновации и стандарди во Македонија, Албанија и Косово. Водени од амбицијата за нови деловни подвизи и желбата да се освојат што повеќе пазари и клиенти, го проширивме доменот на работење во повеќе сегменти, и тоа хронолошки:

ВРЕДНОСТИ

Да ги задржиме и дополнително зајакнеме сите вредности на кои сме работеле напорно во изминативе години, како основен столб на нашиот успех. Вредностите кои ги негуваме и интерно и кон нашите чинители се дел од семејното наследство и се длабоко инкорпорирани во секој сегмент на нашето работење.
Инспирираме напредок, лидерство и претприемништво преку почитување на традицијата, транспарентно работење и испорачување на врвен квалитет, градејќи партнерства базирани на доверба, взаемна почит и деловен развој.
Нашата цел не е само да ги задржиме и негуваме, туку и заедно да ги надградиме овие вредности.

МИСИЈА И ВИЗИЈА

Mission
To continue the tradition of investing in quality human resources, implementation of the highest world standards in operations and continuous expansion of business operations, pushing the boundaries of the impossible through cohesion and moving forward together as one family.

Визија
Како нова холдинг компанија со широко портфолио на активности, нашата визија е да ја задржиме позицијата на лидери во различни сегменти од работењето притоа обезбедувајќи врвен квалитет и услуга на нашите клиенти, преку следење светски трендови, примена на нови бизнис модели и иновации, како и континуирано зголемување на вредноста што ја доставуваме до нашите заинтересирани страни.

Maliqi

МАПА

map

КОНТАКТ

Веруваме дека нашата работа зборува за нас